BERGSTRÖM TAR ÖVER MFF

mff

MFF:s mångårige och rutinerade manager Robin Berglund tar en paus från PES-Ligan. Hur lång pausen blir är ännu okänt, men det ska enligt klubben handla om vistelse i utlandet. Under tiden tar den tidigare helt okände Jimmy Bergström över.

Det var igårkväll nyheten om tränarskiftet läckte ut på sociala medier. Robin Berglund som gjort klubben till en stormakt och vunnit fyra ligatitlar tar alltså en paus från PES. Klubben höll idag en presskonferens och bekräftade beskedet.

Berglund befinner sig utomlands och kan därmed för närvarande inte coacha laget. Vi har en uppgörelse om en fortsättning när han är tillbaka och vi har fortfarande fullt förtroende för honom som manager i framtiden. Medan han är borta tar Jimmy Bergström över. Jimmy är visserligen oprövad på den här nivån, men vi har stora förhoppningar om att han är rätt man att leda klubben i denna våra stund.

Bergrstöm beskrivs som en “coming-man” inom PES och har imponerat på lägre nivå. Det återstår dock att se hur han förvaltar sitt goda rykte när han väl kastas in i hetluften.