BONY KLAR FÖR HAJDUK

bony

FC Hajduk Hökåsen förstärker anfallet till nästa säsong. Hårdskjutande Ivorianen Wilfried Bony har skrivit på och kostar storklubben 146 miljoner.

Efter att ha sålt trotjänaren Bastian Schweinsteiger till Skultuna Rangers, var det väl ändå väntat att klubben skulle börja spendera pengar. Bony var en spelare det snackats om och det är inte heller någon överraskning att han valde Hajduk.

Hajduk Hökåsen är en klubb jag drömt om att få spela för sedan jag var liten. Det är en dröm som går i uppfyllesle att få spela tillsammans med spelare som Ronaldo och Neymar. Jag är väldigt glad över att Mårtens tror att jag kan tillföra en extra dimension med mitt spel.

I och med värvningen ser Fernando Llorentes dagar ut att vara räknade i klubben. Ett par andra klubbar i ligan sägs vara intresserade, men uteblir en affär är risken överhängande att han hamnar på transferlistan. En annan spelare som sägs vara i farozonen är Hulk, som inte imponerat på sin manager. Kalle Mårtens:

Jag hade helt klart hoppats mer på Llorente och Hulk och deras brist på speltid visar att jag har andra spelare som jag anser vara bättre.