DOUGLAS COSTA HET PÅ MARKNADEN

douglas costa

Transferfönstret hade knappt hunnit öppna innan PES-Ligaklubbarna börjat buda hejvilt på sina tilltänkta förstärkningar. Mängder med bud har inkommit under dagen och vi gör vårt bästa för att sammanfatta det hela.

Hetast på marknaden har 25-årige brassen Douglas Costa varit. Nyblivna mästarklubben Gidde Jokers uppges ha bestämt sig för att lägga ut stora pengar för att säkra den tekniske mittfältaren. Ett bud i trakterna av 300M (s0m skulle vara rekord för PES-Ligan) ska ha skrämt bort övriga klubbar med Skultuna Rangers som främsta spekulant. Costa skulle i Jokers främst få konkurrera med Raheem Sterling om en plats i startelvan.

Ett annat spännande namn som varit på tapeten under dagen är Holländske Memphis Depay. I nuläget skall Dynamo Haga vara i förarsätet med ett bud kring 200M. Lokalrivalen AC Haga skall dock enligt rykten fundera på ett motbud i vad som potentiellt skulle kunna sluta i ytterligare en dyr historia.

Defensive mitfältaren Morgan Schneiderlin är en annan spelare som ser ut att ta klivet upp i PES-Ligan. Enligt uppgifter är det även  i denna affär Gidde Jokers som ligger bäst till med ett bud på 165M. Dynamo Haga och Hajduk Hökåsen är också intresserade och ännu är inte sista ordet sagt.

I bakgrunden har Hajduk Hökåsen lagt bud på unge ytterbacken Hector Bellerin och dynamiske forwarden Paulo Dybala. ACH ser ut att lägga vantarna på Javier Pastore.