FELIPE ANDERSON ERSÄTTER REUS

felipeanderson

Ända sedan det stod klart att Marco Reus lämnar klubben för fortsatt spel i Dynamo Haga, har Irsta BK varit på jakt efter en ersättare. Efter vild spekulation i pressen och inte minst i Irstas egna lokaltidningar, kan klubben nu meddela att en värvning är i hamn. Brassen, Felipe Anderson, har skrivit på och kostar 147 miljoner.

Felipe Anderson, 21, beskrivs bäst som en rörlig och teknisk offensiv mittfältare i klassisk brassestil. Han kan egentligen bli hur bra som helst och det ska bli riktigt spännande att följa hur denna oslipade diamant utvecklas. I IBK får han offensivt samarbeta med bl.a. David Silva och Alexis Sanchez och ta goda råd från rutinerade herrar som Steven Gerrard och Xabi Alonso. Det var mycket tack vare den sistnämnde han till slut valde att skriva på för klubben:

“Jag fick ett väldigt gott intryck av managern, men även av Xabi Alonso som satt med vid förhandlingarna. Han övertygade mig om att IBK är rätt klubbval och med tanke på  hans erfarenhet av fotbollscirkusen är det nån som är värd att lyssna på. IBK har ett spännande lag på gång och jag hoppas bli en viktig kugge i framtiden.”

Felipe Anderson, lägg det namnet på minnet.