FORMSTARK MULLER REDO

muller

Thomas Muller har formligen öst in poäng för sin nya klubb Real Brandthovda. 7 mål och 6 assist  har det blivit och han är mer än redo att fortsätta leda sin klubb mot toppen av PES-Ligan.

Snacka om lyckad värvning, Jocke “Glapp” Eriksson. Som ny manager för nygrundade Real Brandthovda var han i stort behov av en ledare, en spelare som kunde personifiera hela klubben och ge den en identitet. Thomas Muller axlade manteln direkt och tog av bara farten ledningen i poängligan med sina 13 poäng.

Thomas, har din prestation hunnit sjunka in än?

– Jag har alltid vetat vad jag kan åstadkomma. För mig är det dock inte viktigt hur många mål eller assist jag gör utan mer hur hela laget presterar. Vi är nöjda med vår fjärdeplats hittills, men siktar självkart högre upp i tabellen.

Vad tycker du om din nya manager?

– “Glapp” som vi kallar honom är en bra manager. Han vill spela en snabb och aggressiv fotboll och det gillar jag. Jag tycker klubben har gjort helt rätt val av tränare.

Det har spekulerats en del kring din framtid i klubben efter din fenomenala start på säsongen. Är du på väg till någon större klubb?

– Absolut inte. Som sagt trivs jag väldigt bra här och än har inte nån klubb kommit med ett officiellt bud. Kommer ett sådant är det upp till klubben att ta ställning till om det är tillräckligt bra eller inte. Men jag har absolut inga planer på att flytta.

Vad tror du om helgens spelschema, vilka matcher blir tuffast?

– Vi inleder borta mot AC Haga och kan vid vinst där göra ett litet ryck i kampen om fjärdeplatsen. Den matchen blir viktig, men även matcherna mot Mälardalen och Hajduk som är med och slåss i toppen.

Det blir intressant att följa hur Muller fortsätter att prestera och hur långt han kan leda sin klubb som nykomling i PES-Ligan.