HETA SPELARE PÅ TRANSFERLISTAN

lacazette

När nu snart två tredjedelar av säsong 2015/1 är avverkade börjar det bli dags för klubbarna att snegla på förstärkningar till nästa säsong. Förutom att köpa spelare direkt från konkurrenterna finns möjligheten att handla från transferlistan. Här listar vi de 5 bästa köpen!

5. Javier Pastore (OMF, 26, 88, 146 Milj.)

Kommentar: Förra säsongen uträknad och bänkad i PSG. Denna höst en av lagets bästa spelare som hittat tillbaks till sitt gamla jag. Fantastisk lirare med otroligt hög högstanivå.

4. Saido Berahino (SA, 21, 86, 147 Milj.)

Kommentar: Dök upp från ingenstans och gjorde succé i West Bromwich under hösten. Stått för 8 mål i ligan och ses som ett stort framtidsnamn inom engelsk fotboll.

3. Moussa Sissoko (IMF, 24, 87, 142 Milj.)

Kommentar: Varit Newcastles bästa spelare denna säsong. Fin speluppfattning och bra driv med bollen. Kan spela på alla positioner på mittfältet och ryktas vara på väg till Arsenal.

2. Wilfried Bony (CF, 26, 88, 146 Milj.)

Kommentar: Gjorde flest mål i Premier League för sitt Swansea under kalenderåret 2014. Stark, snabb och kan skjuta från alla vinklar. Är nära en flytt till Manchester City.

1. Alexandre Lacazette (CF, 23, 88, 165 Milj.)

Kommentar: Har gjort succé i Lyon och Ligue 1 denna säsong. Toppar skytteligen överlägset med 18 mål och har på senare tid kopplats samman med storklubbar som Manchester United, Liverpool och Dortmund. Är man på jakt efter en anfallare för framtiden lär inte ynka 165 milj. vara ett hinder. Kan säkert vara värd det dubbla om ett par år.