HONDA ÅTERVÄNDER OCH JESE LÄMNAR

honda2

ACH gjorde under gårdagen klart med sitt fjärde nyförvärv inför säsong 2015/2. Japanen Keisuke Honda gör landsmannen Shinji Kagawa sällskap och ansluter till titelutmanaren. Samtidigt säljs talangfulle Jese Rodriguez till transferlistan. 

Honda, 28, som lämnade just ACH inför denna säsong, är alltså tillbaka. Källor inifrån klubben hävdar att manager Isak Göthsson aldrig själv hade för avsikt att sälja japanen, men att högt uppsatta figurer i klubbledningen tvingade fram försäljningen. Honda själv om situationen:

“Jag ville aldrig lämna klubben, men nu är jag tillbaka. Det finns mycket jag skulle kunna säga, men jag väljer att inte kommentera något kring det som hänt. Jag blickar framåt och känner att jag har managerns fulla förtroende. Jag ska göra mitt yttersta för att slåss om en startplats till nästa säsong”.

Som ett resultat av köpet har den unge spanjoren Jese Rodriguez fått lämna för transferlistan. Något överraskande då han av många spås en lysande framtid. Ett par klubbar sägs vara intresserade och det är inte helt osannolikt att vi får se honom i en annan tröja till nästa säsong.