LACAZETTE KLAR FÖR RANGERS

lacazette

Han var spelaren som vi nyligen listade som nummer ett över nyförvärv från transferlistan. Alexandre Lacazette har skrivit på för Skultuna Rangers och kostar 165 miljoner.

Skultuna Rangers som så sent som i lördags tog sina första segrar i PES-Ligan, har nu ytterligare någonting att glädjas över. Den 23-årige fransmannen som spås en lysande framtid kan möjligen vara lyftet Rangers behöver till nästa säsong. Manager Erik Söderholm:

“Är euforisk över att få en spelare som Lacazette till klubben och tror hans framtid i klubben är oerhört ljus. Skall jag summera det snabbt så kunde inte klubben fått in en bättre förstärkning. Hans absolut bästa styrka är målfarligheten där han inte minst denna säsong visat sig vara näst intill brutal. Han är även hårt arbetande och alltid en farlighet i djupled. Tanken är att vi kommer använda honom i en central forwardsposition. Alternativt vid sidan av en annan forward”

I samma veva väljer klubben att släppa två spelare som inte lyckats svara upp till förväntningarna. Yohan Cabaye och Nigel De Jong finns nu tillgängliga på transferlistan.