LUCAS SILVA TILL HAJDUK OCH KIESE THELIN TILL UNITED

lucassilva

Här har ni några fler färska spelarövergångar i PES-Ligan. FC Hajduk vinner dragkampen om Lucas Silva och Bjurhovda United värvar Isak Kiese Thelin. Dessutom meddelar Irsta BK att de säljer Dejan Lovren.

Lucas Silva, 21, spås av många en lysande framtid. Den defensiva mittfältaren som nyligen återfanns på listan över framtidens PES-Stjärnor väljer alltså att fortsätta sin karriär i Hajduk Hökåsen. Manager Mårtens om övergången:

“Vi ser i Silva en blivande storspelare som kan bli bäst i världen på sin position. Tanken är att succesivt spela in honom i laget och vara den som på sikt tar över efter Mascherano som inte längre är purung. Vi tror att han kan fungera utmärkt tillsammans med Pogba och att de två tillsammans kommer uträtta stora saker för klubben i framtiden.”

Lucas Silva kostade 152 miljoner.

Bjurhovda United har samtidigt gjort klart med svenske anfallaren Isak Kiese Thelin. Thelin är en stor och stark targetspelare som haft en fin utveckling det senaste året. Han bör ses som ett komplement till Balotelli och kan inte räkna med alltför mycket speltid till en början. BUTD fick punga ut med 91 miljoner för anfallaren.

Övrigt kan rapporteras att Kroatiske landslagsmannen och mittbacken, Dejan Lovren, får lämna Irsta BK efter bara en säsong. En match blev det för klubben och anledningen sägs vara värvningen av Mats Hummels, som ytterligare försvårat konkurrensen om startplatserna. Klubben får 123 miljoner för spelaren.