REAL BRANDTHOVDA KÖPER LLORENTE

llorente

Real Brandthovda gör sitt första avtryck på transfermarknaden när Fernando Llorente hämtas in från FC Hajduk Hökåsen. Llorente som längre ryktats vara på väg bort, kostar brandthovdaklubben 130 miljoner.

Fernando Llorente har fått sparsamt med speltid i Hajduk denna säsong, trots att han vid ett tillfälle hittat nätmaskorna. Han förklarades nyligen oönskad i klubben, något som Real Brandthovdas manager Joakim Eriksson inte lät passera obemärkt. Llorente om situationen:

Det är klart att det är trist att inte få spela så mycket som man vill. Självklart är det tuff konkurrens i en klubb som Hajduk, men jag tycker att jag förtjänade bättre. Jag har fått mycket goda vibbar av Real som klubb och det känns som jag kommer att trivas bra här. Ser fram emot utmaningen.

I Real Brandthovda kommer Llorente främst att slåss med Edinson Cavani om en plats, om inte Eriksson ändrar spelsystem och låter dem spela tillsammans. Han förfogar sedan utöver de två också över ytterligare 8 (!) forwards och det är troligt att några av dessa kommer att få lämna klubben till nästa säsong.