RIBERY LÄMNAR IN TRANSFERBEGÄRAN

RiberyKalle

Världsstjärnan Franck Ribery kan komma att lämna mesta mästarna, Hajduk Hökåsen. Enligt fransmannens agent är yttermittfältaren besviken över att till nästa säsong inte garanteras speltid och har hamnat i en schism med manager Kalle Mårtens.

Franck Ribery har varit en av kuggarna i storklubben under en längre tid och har tillsammans med radarpartnern Ronaldo, varit fansens absoluta favorit. Men sedan nytillskott som Neymar och senast i raden Antoine Griezmann, har “Ribbe” fått en alltmer undanskymd tillvaro. Rykten under sommaren har gjort gällande att han varit besviken på sin manager över bristande speltid och känt sig illa behandlad. Klubben skall ha fört samtal med spelaren och gemensamt kommit fram till att Ribery får lämna, om rätt bud kommer.

Kalle Mårtens:

“Franck är en fantastisk spelare som har flera år kvar på högsta nivå. Han har dock framfört sin önskan om en ny utmaning där han kan garanteras speltid. Trots att vi haft våra duster skulle jag gärna behålla honom i truppen. Men skulle rätt bud komma är vi beredda att lyssna”.

En källa inom klubben har till PES-Bladet avslöjat att Hajduk är ute efter en summa runt 220M för att släppa mittfältaren.