RVP TILL RANGERS OCH STURRIDGE TILL HAJDUK

van persie

Det som började med ett budkrig på Harry Kane, slutade med en kedjereaktion där ytterligare två anfallare fick ny klubbadress. Robin Van Persie lämnar MFF för Skultuna och Sturridge i sin tur Skultuna för Hajduk Hökåsen.

Den sensationella rekordsumman 250M för Harry Kane blev snabbt tangerad, när RVP samma kväll lämnade MFF för Skultuna för samma summa. Ett par timmar senare hade Skultuna fått tillbaka en stor del av pengarna man spenderat, när Sturridge såldes för 210M till Hajduk. En klassisk kedjereaktion alltså. Vem är då den största vinnaren i denna transfersoppa?

Harry Kane är givetvis det stora framtidsnamnet, som av oss förutspåddes vara en av framtidens största PES-stjärnor för en tid sedan. Är han lika bra som Van Persie redan nu? Knappast. Han får säkerligen speltid i MFF, men än så länge är Benzema nummer ett i hackordningen bland klubbens forwards. Robin Van Persie kommer däremot till Skultuna som etablerad stjärna och förväntas ösa in mål med han fortfarande kan. Vid 31 års ålder bör han leverera genast då karriären så sakteliga börjar lida mot sitt slut. Daniel Sturridge då? Han kan bli en riktig joker i ett redan stjärnspäckat Hajduk-anfall. Troligt är att han för nöja sig med inhopp till en början då klubben redan förfogar över spelare som Ronaldo, Neymar, Tevez och nyförvärvet Bony. Han är dock fortfarande relativt ung och får han vara skadefri kan han mycket väl blomma ut till en världstjärna.

Onekligen spännande värvningar alla tre och tiden får utvisa vilken av dem som blev den bästa. Säsong 2015/1 är ännu inte avslutad, men redan riktas blickar mot den kommande. PES-Ligan lever i allra högsta grad.