CAVANI UPPVAKTAS OCH HIGUAIN STÄLLER ULTIMATUM

cavani

PES 2014/2 har knappt hunnit dra igång innan heta rykten kring spelaröergångar börjar florera i pressen. Haga rycker i Cavani och Higuain kräver speltid. Häng med!

Bjurhovdas succéman från ifjol Edinson Cavani har länge haft intressenter, men det är inte förrän han på senare tid petats till förmån för Mario Balotelli som ryktena börjat få substans. Flera initierade källor hävdar nu att det är AC Haga som ligger bäst till i jakten på spelarens signatur. Manager Isak Göthsson uppges ha studerat Uruguayanen under en längre tid och ska vara beredd att erbjuda sin överlägset bästa målskytt Lewandowski samt ytterligare någon spelare för Cavani. Bjurhovdas ledning har ännu inte kommenterat uppgifterna men samma källa menar att Cavani själv jobbar på att få igenom transfern då han sägs vara sugen på en ny utmaning. Även Gidde Jokers lär vara intresserade.

Samtidigt rapporteras det från Sevalla att strikern Gonzalo Higuain ställt ultimatum kring sin framtid i klubben. Efter en lång tid i frysboxen sägs förhållandet med manager Avelin vara på kollisionskurs och att han är redo att lämna om han inte får chansen inom en snar framtid. Sevalla har nyligen värvat centertanken Fernando Llorente, vilket inte direkt ökar Higuans möjligheter till speltid. Frågan är om någon klubb ens är intresserad och villig att lägga ett tillräckligt bra bud? Eller finns det möjlighet att fynda en oönskad spelare billigt?